glajenje-gubic-botoxGlajenje gub z botoxom - VISTABEL

Korekcija gub z Botox-om je terapija, ki zmanjšuje oz. odpravlja videz gub. Hiperaktivnost izraznih mišic obraza pogosto povzroča razvoj globokih gub med očmi, na čelu in okrog oči. Injiciranje Botox-a v želeno območje začasno umrtviči mišico(e) odgovorno za razvoj gub in posledično obraz dobi bolj sproščen in bolj prijeten videz.Gube postanejo manj izrazne ali pa izginejo. Botulin toksin injiciramo direktno v mišico.Metoda se varno in učinkovito uporablja v terapiji strabismusa in blefarospazma že od osemdesetih let prejšnjega stoletja.
 
Delovanje

Začetni efekti tretmaja postanejo vidni dva ali tri dni po injiciranju.Maksimalni efekt delovanja doseže po 1 do 2 tednih, ko izraz obraza postane bolj sproščen,toda nikakor ne kot maska.Celoten rezultat je zelo naraven. Efekt tretmaja traja približno 6 mesecev, saj je uporaba učinkovine Botox Vistabel dolgotrajnejša, kot uporaba nekaterih drugih učinkovin, kot je Disport.

Čez 6 mesecev se postopek ponovi.
 
glajenje-gubic-botox-2Možni stranski pojavi

Injekcija botulinum toksina je nasploh varna in učinkovita terapeutska metoda. Možno je, da na mestu vboda pride do manjše podpludbe ali otekline. V zelo redkih slučajih ne možna alergija v obliki izpuščajev na koži, srbečice, ...

Terapije ne izvajamo (kontraindikacije) V času nosečnosti; pri doječih materah; pri miasteniji gravis, pri Lambert-Eatonovem sindromu, pri boleznih strjevanja krvi itd.

accredited logo

placilo24

telefonsko narocanje

obrazec za narocanje

cenik

cakalne dobe