estetski posegi obrazaZa izboljšanje izgleda se poslužujemo različnih neinvazivnih in invazivnih postopkov pomlajevanja obraza. Sem sodijo postopki pri katerih povečamo prekrvavitev kože in podkožja obraza in vratu ter sprožimo regeneracijske postopke (karboksiterapija, mezoterapija brez igel, masaža, limfna drenaža, kreme itd) kot tudi uporaba botoksa s katerim nekoliko oslabimo določene mimične mišice in na ta način zmanjšamo vidnost gub na koži. Pogosto je za optimalen rezultat neobhodna tudi uporaba visoke tehnologije v obliki različnih laserjev (npr. frakcioniran CO2 laser,  radiofrekvenčni laser itd.).

Kadar je koža preveč ohlapna je neobhodno potrebno kirurško ukrepanje, kjer lahko uporabljamo kombinacijo različnih metod mini liftinga, termo liftinga z uporabo radiofrekvenčnih sond (face tite) in SMAS lifting metod. Na mestih kjer smo izgubili volumen (npr. upadla lica) moramo le tega nadomestiti z vnosom polnil (hialuronska kislina) ali lastne maščobe.

Zavedati se moramo, da je praviloma potrebno uporabiti kombinacijo različnih metod, saj moramo delovati na različnih nivojih kože in podkožja, vsekakor pa vedno individualno prilagoditi izbrane metode realnim potrebam in realnim željam posameznika.

Naš cilj je svež in pomlajen izgled ter bolj napeta in zdrava koža.

accredited logo

placilo24

telefonsko narocanje

obrazec za narocanje

cenik

cakalne dobe